Привітання з Пасхою своїми словами

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Христос Воскресе! У цей світлий і чистий свято бажаю в Ваш будинок добра і благодаті. Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою – мирне і ясне небо, а поруч – надійні і вірні друзі. Бажаю, щоб Великдень принесла Вам теплоту і радість в серце. Нехай Господь дарує Вам свою любов і міцну віру всередині. Зі святом!

Світле Воскресіння осяює сьогодні весь світ! Я бажаю тобі отримати від щедрої життя все, що було задумано. Здійснити всі, що планувалося. А крім цього, ще безліч самих приємних сюрпризів! Христос Воскрес! Відповідь мене прийшли скоріше sms і поцілунок не забудь триразовий, що ж, нехай буде він хоч віртуальний!

Христос Воскрес! І нехай в твоєму житті станеться таке ж велике диво. Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю сподіватися, мріяти, творити добро, вірити у все хороше, дарувати оточуючим любов і отримувати у відповідь щирість. Бажаю миру і щастя в цьому світі.

Вітаю зі святом Пасхи. Нехай світле щастя і чиста любов розжене всі хмари негоди і злості, нехай в цей день всіх близьких людей об’єднає щира радість і добра надія. Бажаю щедрості душі і нот чуйності в серце.

Христос Воскресе! Сердечно вітаю Вас зі Світлим Святом Воскресіння Христового! Молю Бога, щоб світло Воскресіння завжди осявав Ваш шлях. Щоб син Божий – Христос завжди зігрівав Вас своєю любов’ю. Світлої радості вам і Божої допомоги.

Настав один з найсвітліших і довгоочікуваних днів для всього православного світу – свято Світлої Пасхи Христової! Нехай же цей день творить чудеса і на довгі роки подарує вам здоров’я, натхнення, душевне тепло, турботу близьких і любов! Нехай Господь буде з вами завжди! Зі святом!

Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю залишити позаду всі печалі життя і тривоги душі, зібрати в це свято всіх близьких і розділити з ними радість цього дня, наповнити серце яскравими і добрими емоціями, немов різнокольорові крашанки, скуштувати здобний паску і відчути всю солодкість свого життя .