Привітання з Миколаєм своїми словами, у прозі

День святого Миколая чудовий свято, вітаємо вас дорогі, бажаємо, щоб ви відчули чудеса, у кожного з нас серця, як забутий храм, нехай чудотворець іскрами добра заповнити порожнечу і полум’я захоплення займеться, і ми завжди будемо прагнути, і тулитися до прекрасного диву. Вірте, допомога завжди буде надіслана кожному прагне до вогню щедрості.

Вітаю з Днем святого Миколая і хочу побажати в цей свято чуда й казки, щоб здійснилося щось добре і гарне, щоб посмішка не сходила з твого обличчя, щоб серце відкрило дверцята в світ щастя і любові, щоб день пройшов в оточенні близьких людей і порадував приємними подарунками.

Свято Святого Миколая – дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, і, це правда. Адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії. Від щирого серця вітаємо вас зі святом. Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у всіх ваших починаннях, радості і безхмарного щастя. Нехай у ваших домівках панують мир і спокій, нехай вас оточують хороші друзі. Нехай Господь завжди оберігає вас. Менше вам проблем, а більше удачі у всьому.

З днем ​​Святого Миколая. Бажаю здоров’я, миру, щастя, любові, надії, удачі і благополуччя. Нехай в цей день віра серця стане міцнішим, а життя твоє – яскравіше і дивовижніше!

З чудовим зимовим святом – Днем святого Миколая! Нехай він зберігає тебе від бід, захищає в дорозі від неприємностей і допомагає виповниться твоїм заповітним бажанням! Нехай він не залишить без уваги твої прохання! Кожен чекає в це свято чогось особливого, світлого, доброго. Нехай всі твої надії виправдаються! Веселого свята і бажаних подарунків!

Вітаю тебе з днем ​​Святого Миколая! Бажаю, щоб в цьому році своїми ділами керувало тільки милосердя і доброта, яка дана тобі від Бога. Не забувай, що світ сповнений випробувань і спокус, а тому знайди в собі сили долати будь-які труднощі і уникати вад. Нехай весь рік зберігає тебе Святий Миколай від бід і допомагає примножити твої досягнення.

Привітання з Миколаєм у прозі

Привітання з Миколаєм у прозі

Вітаю з Днем святого Миколая. Нехай частіше в житті трапляються чудеса, а ти ніколи не втрачай в них віру! Нехай настрій завжди буде святковим. Нехай твоє життя буде щасливим. Бажаю добра, радості, світлих надій, щирої любові рідних. Нехай святий Миколай подарує міцного здоров’я, достатку, миру і душевного тепла!

Я бажаю, щоб святий Миколай завжди берег Вас, щоб молитви чув і виконував найпотаємніші бажання. Нехай від бід завжди вкриває і береже, щоб навіть на поріг вони не ступали.