Оригінальні привітання з днем ангела Марфи у прозі, українською мовою

Марфа живи і пам’ятай: за плечима у тебе янгол-охоронець, рукою незримо направляє, і за тобою стежить завжди. Нехай день янгола нагадає про цей зв’язок. Нехай буде найбільш обережними та сильним твій янгол!

Вітаючи тебе з днем ​​ангела, хотілося б в першу чергу подякувати тому, хто має до цього пряме відношення. Дякую Господу за те, що подарував тобі Марфа свого помічника, який буде стояти поруч вічно. Нехай Дух Господній благословлятиме тебе у богоугодних починання, збереже і наділить розумінням. Сховає від усіх неприємностей і підступів ворогів, наділить силою духу і сміливістю в рішеннях. Здоров’я, щастя, добробуту!

Марфа, з Днем ангела! Нехай твоє життя буде повне добра и щастя. Бажаю тобі припливу ЕНЕРГІЇ та підйому душевних сил.

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій. Вірю, що ангел ніколи не залишить тебе Марфа, але піде попереду, щоб освітити шлях. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів поруч. Нехай все, що задумано збудеться, а що не збудеться, значить було не потрібно. Пам’ятай – ти маєш людей, які люблять і цінують тебе.

Сьогодні у тебе Марфа День Ангела. Приймай мої поздоровлення. Я бажаю тобі міцного здоров’я, багато сил та ЕНЕРГІЇ, море фінансів и океан фінансового благополуччя. Нехай твоє життя буде казкове. Нехай у тебе завжди буде багато вражень. Я бажаю тобі НЕ сідіті на місці, подорожувати, знайомитися з новими людьми и розкривати Нові Грані нашого, на перший погляд простого, але й такого складного життя. Зі святом!

Марфа, у День ангела хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

У цей день твій ангелик святкує свій день народження. Тому я бажаю, щоб він завжди був поруч з тобою Марфа і добре виконував свої обов’язки!

Марфа, вітаю тебе з днем ​​твого небесного охоронця. Так нехай він охороняє тебе усе життя, оберігаючи від різних бід та напастей. Многая літа. Молитовно поділяємо радість свята.

Час світлих поздоровлень, час, коли твій Ангел підлітає до тебе Марфа і міцно-міцно обіймає в честь цього особливого дня. Нехай він буде поруч, сьогодні, завтра і завжди! Вітаю тебе!

У цей день у неба просимо одного – нехай благословить вас на нові подвиги. Зміцнить ваші ноги на життєвому шляху, дасть силу духу, розуміння для вирішення всіх проблем. Щастя вам Марфа, добра, удачі!