Найкращі привітання з Пасхою українською мовою

Великдень, це самий великий і трепетний свято, коли на порозі стоїть прекрасна Весна і несе нам свої радості та надії. День, коли світиться радість в очах, і яскраве сонечко шле свої ласкаві промені на землю. Нехай у серці світлі гімни звучать, і чується голос, Христос Воскрес.

Христос Воскрес! Нехай буде мир на Землі, віра – в душі кожного з нас і любов на серце. Я щиро бажаю тобі щасливої ​​родини, міцного здоров’я, світлої надії і благополуччя на кожен день.

Бажаю, щоб не тільки сьогодні, а й завжди душа була наповнена світлом і радістю. Нехай твої ангели і святі ніколи не покидають тебе, оберігають і направляють по вірному шляху. Зі святом!

Воскресіння Господа Ісуса Христа – чудо, значення якого неможливо переоцінити. Ця подія Вселенського масштабу, яке врятувало все людство від мук пекла. Так радіймо тому, що Бог дав нам можливість не тільки погостювати на цій тлінній Землі, але жити вічно без хвороб і печалі.

Христос Воскрес – сьогодні чується всюди! Адже настав не просто свято, а саме той день, коли Господь подарував нам можливість для духовного воскресіння! Сьогодні віра, надія і любов очистять наш розум від поганих помислів, подарують душевне просвітлення і наповнять серця гармонією і благодаттю! Миру вам і світлої радості!

У світлий день Пасхи не втомлюйтеся повторювати: «Христос воскрес!» і дарувати всім близьким людям свою любов і посмішки, і ваше життя наповниться радістю, теплом і світлом. Любов назавжди оселиться у вашому серці, сонце стане яскравішим, світ – прекрасніше, і ангели господні, спустившись з неба, принесуть вам боже благословення. Христос Воскрес!

Неділя сьогодні особливе, світле! Все це звичайно неспроста і сонце сьогодні в небесах світить по-особливому. Все тому, що посмішка самого Ісуса Христа осяває наші душі, він воскрес, а це значить, що наші надії і мрії обов’язково збудуться! Зі святом вас!

З Великоднем вітаю! Відсутність тривог, занепокоєнь, страхів, сумнівів, побоювань і скорботи, а замість них благополуччя, удачу, блаженство, достаток матеріальний і духовний нехай принесе тобі цей ясновельможний православне свято!

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.