Найкращі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами, до сліз

Нехай у вашому житті завжди буде місце любові і нових звершень! Нехай думки будуть легкими і чистими, як перший сніг, а неприємності, якщо і будуть, то такі короткі, як зміна старого року новим!

Прийміть мої щирі вітання з Різдвом і Новим роком! Бажаю Вам, щоб рік приходить став роком звершення всіх мрій!

Новий рік і Різдво – два найбільш очікуваних зимових свята. Нехай мрії стають здійсненними. Бажаю, щоб Бог оберігав ваші родини від недоброзичливців і допомагав в непрості хвилини. Поменше сліз і розчарувань.

Від щирого серця і від щирого серця вітаю відразу з двома чудовими знаменними святами – з Новим роком та святим Різдвом Христовим! Нехай буде тільки радісний настрій, удача і успіхи супроводжують постійно. Нехай добробут зростає з кожним черговим роком і зміцнюється впевненість у завтрашньому сприятливому дні. Бажаю, щоб здоров’я було чудовим, а життя щасливого і довгого! Нехай оточує вас тільки любов, взаємоповага і добро!

Настали чарівні дні і казкові очікування. Щасливого Нового року та веселого Різдва! Нехай ці свята виконають все те, що на них зазвичай покладається – здійснять мрії, дадуть загаданого збутися, принесуть удачу, везіння і здоров’я.

Наближається Новий рік і Різдво. Відразу пригадуються часи, коли ми чекали цю подію в дитинстві, ледь затамувавши подих, трепетно ​​перебуваючи в очікуванні подарунків під новорічною ялинкою. Спробуємо повернути час назад і перенестися на багато років назад, зануритися в атмосферу безтурботного щастя, і доброту дитячої мрії. Нехай разом з цими відчуттями у вас з’явиться душевна іскра, яка допоможе здійснити всі плани, мрії і прагнення на майбутній рік. Ми від душі вітаємо вас з наступаючими зимовими урочистостями і бажаємо, щоб успіх і удача надалі супроводжували вам повсюдно!

Різдвом Христовим! Нехай це світле свято благодать і мир принесе в будинок, добро і розуміння – в сім’ю, любов і радість – в серце, чуйність і щирість – в душу, щастя й удачу – в життя.

Від щирого серця хочу привітати з чарівними зимовими святами – Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю провести ці дні в затишній, теплій компанії рідних та близьких, отримати приємні подарунки та добрі щирі побажання. Нехай всі будуть здоровими, радісними і щасливими. Нехай збуваються мрії, виконуються бажання, трапляються справжні чудеса!

Коли напередодні новорічних урочистостей необхідно сказати свої побажання на рік прийдешній, часто бажають, щоб він став кращим в життя. Але, що тоді залишається наступним рокам? Вони, що, стануть гірше? Тому, мені хочеться переформулювати класичне, але не цілком вдале побажання, додавши в нього свої корективи. Я бажаю, щоб наступний рік став кращим за попередній, але при цьому зберіг позитивну тенденцію на всі наступні роки. Щоб надалі ви забули про те, що таке негаразди і проблеми, а вашими постійними супутниками стали благополуччя і щира любов.