Найкращі привітання з Медовим Спасом своїми словами, до сліз

Прийшов Медовий спас – готуйся літо проводжати. На проводи готуй млинці тапряники медові, пироги та булочки з маком. Стільники медові повні бурштином, його все разом зберемо. Свята водиця вимиє наші особи. Клич гостей, та пригощай, в медок ти яблуко маку. Так про мене не забувай!

Вітаю з найсвятішим святом медовим Спасом! Бажаю тобі життя таку солодку як той мед, який ти п’єш в цей день і урожай такий зелений, як то яблуко що ти їси в цей день. Та будь ти врятованим в цей день і дякуй Бога свого за ті дари що на столі твоєму

Ось і настав час першого Спаса. Нехай життя буде солодким, немов зібраний і освячений сьогодні мед, нехай хвороби не стосуються ні вас, ні ваших рідних. Нехай гріхи прощаються, а щастя навідується в будинок до кожного віруючого.

Дорогий друг. Вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок твій був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до тебе дорогу. Хай буде з тобою Господь.

Вітаю з Медовим Спасом і бажаю, щоб до тебе, ніби до меду, прилипало лише щастя і благо, щоб Бог завжди був з тобою і оберігав твою сім’ю від всіх бід. Нехай в твоїй душі світить яскраве сонечко, нехай твоє серце від будь-якої печалі рятується любов’ю і надією.

З Медовим Спасом! Бажаю, щоб весело мріялося і солодко-щасливо жилося. Всього доброго, здоров’я, радості, посмішок і благополуччя.

Бажаю, щоб твоє життя була такою ж солодкою, ароматною і п’янкої, як запашний, золотистий мед. Бажаю, щоб щастя, гроші і удача липли до тебе так само, як липнуть бджілки на нектар. Нехай добробут оточує тебе з усіх боків, а успіх буде на всіх горизонтах. З Медовим Спасом!

З медовим Спасом! Бажаю миру родині, удачі і напутніх слів, які будуть звучати в потрібний час. Нехай Господь береже Вас і всіх близьких. Добра і миру, любові та взаєморозуміння, обіймів і теплих зізнань.

Вітаю Вас з Медовим Спасом! Бажаю, щоб в житті було більше сонця, тепла і літо тривало довго-довго! Нехай Ваші запаси добре зберігаються, а достаток заповнюється медової солодкістю! Здоров’я, терпіння, працьовитості, щирості і простоти. Нехай завжди буде благополуччя і розуміння у Вашому домі!

Дорогий мій чоловічок, я знаю, наскільки ти прекрасний, і як ти насправді заслуговуєш щастя. Я знаю, як ти віриш в милість Господа. Саме з цієї причини я поспішаю привітати тебе з таким православним святом, як Медовий спас. Бажаю тобі відчути справжнє щастя, яке деколи складно передати словами. Головне – щоб воно було у тебе в душі. Я хочу бачити, як на твоєму обличчі сяє усмішка, а очі світяться від справжнього щастя. Насправді я вірю в те, що це може бути реальністю. Нехай в такий унікальний свято, як Медовий спас, вдасться знайти відповіді на багато важливих питань і зрозуміти, що ж являє собою буття, якою має бути справжня життя. Пам’ятай про те, що Господь захищає тебе і завжди спрямовує по потрібному шляху. Вірю в те, що ти обов’язково знайдеш свою дорогу в житті і зможеш слідувати саме по ній. З Медовим Спасом, святом!