Найкращі привітання з днем народження для священика, батюшки у прозі, українською мовою

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція сучасних привітань з днем народження священика, батюшки у прозі, до сліз, в якій ви точно знайдете що сказати.

Благословіть мене, Батько, і прийміть щирі побажання в честь дня народження Вашої. Бажаю добрих людей на життєвому шляху, щасливою волі долі і світлого блага, бажаю милості душі, великої поваги і щирих молитов.

Хай береже ваші роки і зміцнює здоров’я Господь Бог! З Днем народження! Нехай ангел небесний вас сьогодні обійме крилом і на душі стане тепло і спокійно! Нехай ваше серце до країв наповниться Божою любов’ю, нехай ваші земні дні будуть сповнені радості, добра і благополуччя! І нехай ваше життя буде схожа на райський сад, де немає місця образам, сварок і розчарувань! За допомогою Божою йдіть вперед, назустріч мрії, які не згадуйте про минуле, що не впускайте в свою свідомість похмурі думки! Нехай дорога вашому житті буде рівною і прямою, а супутниками вашими вірними нехай будуть віра, любов і вічна надія! Благословляйте тих, хто тих, хто йде поруч з вами, любите життя таким, яким дарує її вам Господь! Нехай Господня милість і благість супроводжує в нелегкому шляху земного життя! Бажаємо вам життя переможної, нехай ваш дух торжествує над усіма бідами!

З Днем народження! Нехай Господь Бог оберігає і посилає сили і енергію. Допомагайте людям, несіть своєю службою і вірою добро, визнання, радість і щастя людям.

У своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним світлом повна! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, нехай любов Всевишнього вас окрилює, нехай надія вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать до вас зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистіше, ще прозорішою, ще відкритим! Бажаємо вам стати щасливіше, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються за допомогою Господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Нехай стороною обійдуть вас злі духи! З Днем народження! Так буде господь Бог з вами вічно!

Прошу Вашого благословення, святий Отець, і дозволу привітати з днем ​​народження Вас. Бажаю, щоб Ваша душа завжди залишалася чистою і відкритою, щоб на Вашому шляху завжди горіли вогні віри і надії, щоб для прихожан щира молитва і добре Ваше слово завжди дарували яскраве світло і натхнення, щоб всі Ваші починання та намагання мали високу нагороду і повагу.

Прошу благословити мене, Батько, і прийняти щирі побажання від мене в свій день народження. Від душі бажаю Вам завжди залишатися таким добрим, чуйним, чуйним людиною, справжнім слугою Бога, відкритим серцем для кожного парафіянина, для своїх близьких, для цього світу. Здоров’я Вам і радісних посмішок, миру і благополуччя.