Кращі привітання з Покровою до сліз

Зі святом, з Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай бачення високих чудес допомагає йти по життю і долати труднощі. Спільна підтримка і розуміння, життя в сьогоденні дні і прозорливість допоможуть в найвідчайдушніші хвилини. Так нехай кожному будуть доступні ці чудеса. Творити свою долю – право людини, і його здійснюють при божественної підтримки.

Зі святом Покрови Богородиці! Нехай же урожай багатим народиться. Краса, тепло, любов, добро, затишок нехай сьогодні в кожен будинок прийдуть!

На Покрову приходять холоду, нехай в твоєму серці буде завжди весна! Зі святом, з Покровом Пресвятої Богородиці!

Я хочу привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят, про який можна говорити годинами. Сподіваюся, що ви знайомі з його історією, тому що вона являє собою великий інтерес. Йдеться про цю знаменну для всього православного світу дні – Покров Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам терпіння, тому що в житті буває багато ситуацій, багато з яких виводять з себе, але ви не повинні забувати, що з будь-якої ситуації можна знайти вихід. Причому ви будете отримувати допомогу і від Богородиці, тому що вона завжди підтримує людей, що потрапили в неприємні ситуації. Хочу побажати кожному з ваших рідних здоров’ячка! Ніколи не хворійте, не турбуйтеся і не сумуйте, бо все можливо вирішити. Нехай всі ваші мрії і бажання виконуються, а Богородиця завжди буде допомагати вам в цьому. Щасливого вам свята!

Свято, в який можна звернутися з молитвою до Пріснодіви Марії. Свято, в який божественна сила підбадьорює і захищала людей. Це день, коли Матір Божа дасть людям притулок, і птиці весь день молитви співають. Обдарує вона ваш будинок теплом, світлом правди, і вірою в майбутнє.

Бажаю тобі, дорогий чоловік, щоб Божа Мати завжди давала гідний захист від усіляких бід і не дозволяла страждати. Нехай доля проявить свою прихильність і дозволить насолоджуватися кожним днем, знаходити щось нове і справді важливе в кожній миті життя. Будь ласка,вір в Богородицю, Покров якої ми сьогодні відзначаємо. Молитви твої можуть бути почуті і реалізовані в долі, а Господь тебе неодмінно підтримає у найважливішій і відважної життєвої битві. Вір в те, що життя буде радувати різноманітними фарбами і завжди дозволить знайти щось дивовижне і неповторне. Дорогий чоловічок, залишайся таким же добрим, як і зараз, адже тільки в цьому випадку ти збережеш право бути справді щасливим. Приймай мої теплі слова тільки у вигляді побажань і підтримки, адже в твоєму характері вдається знайти численні позитивні сторони.

Привітати з Покровою

Привітати з Покровою у прозі