Гарні привітання з днем ангела Владислава у прозі, до сліз

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція самих красивих привітань з днем ангела Владислава своїми словами, у прозі, в якій ви точно знайдете що сказати.

Ангел небесний оберігає нас на світі. Ангел-хранитель у кожного свій. Він за тебе Владислав в цьому житті у відповіді, він охороняє і життя, і спокій. Бажаю тобі завжди відчувати його присутність, але не за потребою, а просто як вірного захисника.

Вітаючи тебе з днем ​​ангела, хотілося б в першу чергу подякувати тому, хто має до цього пряме відношення. Дякую Господу за те, що подарував тобі Владислав свого помічника, який буде стояти поруч вічно. Нехай Дух Господній благословлятиме тебе у богоугодних починання, збереже і наділить розумінням. Сховає від усіх неприємностей і підступів ворогів, наділить силою духу і сміливістю в рішеннях. Здоров’я, щастя, добробуту!

Владислав, вітаю з Днем ангела! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою поруч – і в хвилини радості, і в хвилини смутку, і в любові, і розлуці. Словом, щосекунди! Коли ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти будеш радіти, він теж разом з тобою радітиме. Я ж допомагатиму йому виконувати цю почесну місію і теж буду поруч з тобою!

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі Владислав: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!

Владислав, вітаю з Днем ангела. Бажаю тобі здоров’я, удачі, терпіння і благополуччя. Щоб тобі завжди допомагав твій Ангел, а життя було гармонійним і щасливим.

Владислав з Днем Ангела привітати я тебе хочу! Нехай ангел буде сильним, ти вір йому завжди, шляхом дороги довгою він поведе тебе, обходячи ями і вибоїни. Він один твій захисник і в цей важливий день ви разом, ви єдині, як сонця світло і тінь!

У кожного з нас є ангел-хранитель, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно я впевнений, що він завжди десь близько нас. Хочу в цей радісний святковий день побажати тобі Владислав та твоєму ангелові якнайбільше сонячних днів, радості в житті та любові до ближнього свого.

Є в році одне прекрасне свято, його світло воістину святе, а значення велике – це День Ангела. Владислав я тебе вітаю, бажаю самого міцного здоров’я, і ​​щоб твій Ангел не залишав тебе ні на мить, щоб оберігав і примножував твоє щастя. В силу побажань щиро вірю і міцно тебе обіймаю!

Владислав, мої привітання сьогодні тобі. У кожного з нас є янгол-охоронець, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно я впевнений, що він завжди десь близько нас. Хочу у цей радісний святковий день побажати тобі і твоєму ангелові побільше сонячних днів, радості у житті і любові до ближнього свого.