Привітання з покривом православне

2

ГОЛОСОВЕ ПРИВІТАННЯ хіт!

Р ождество — це день, коли з’явився наш Спаситель. Він дав нам віру, вказав шлях. І в цей чарівний свято, я бажаю тобі тільки хорошого: благополуччя, взаєморозуміння, душевної рівноваги. Ніколи не збивайся зі свого курсу, а якщо будуть труднощі, Різдвяна зірка вкаже тобі правильний шлях!

З ьогодні перед нами відкриває завісу велике церковне свято – Різдво Христове! В цей день і сонце світить по-особливому, природа змінюється, а люди стають добрішими! Я бажаю тобі, щоб всі твої мрії здійснилися, щоб думалося тільки про хороше і відбувалося все найпрекрасніше!

ІМЕННА З РІЗДВОМ

Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Адже в цей день народився наш Спаситель — Ісус Христос. Від усієї душі бажаю Вам та Вашим близьким: миру в домі, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії та здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом!

П усть в цей самий добрий свято на землі, навколо панує тільки благополуччя, а між людьми буде взаєморозуміння, гармонія і єдність! Це свято світлих почуттів, і день коли торжествує любов. Дозволь побажати тобі в цьому році побороти всі печалі, і розвіяти сумніви. Великого щастя і Божої благодаті!

В від і настало Різдво христове. Свято, якого чекають і дорослі і діти. У цей день, вдома наповнюються веселим сміхом і ароматними різдвяними частуваннями. І я із задоволенням вітаю Вас і бажаю Вам і Вашим рідним величезного щастя!

З ьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть у твоєму житті!

З егодняшний свято є для всіх особливим, адже саме в цю святу січневу ніч Діва Марія народила на світ нашого Спасителя Ісуса Христа і з тих пір цей день несе благодатне назва – різдво Христове! Я щиро хочу привітати тебе з цим святом і побажати всього самого доброго і світлого, не грішити, а зміцнювати віру в Бога!

От ми і зустріли Новий рік. Настав час чарівного свята — свята світлих почуттів, віри і любові. Нехай він принесе Вам радість, спокій та затишок у будинок, а щастя і благополуччя, стануть Вашими вірними супутниками!

М багато в Різдво бажають одне одному любові, благополуччя, успіхів. А я хочу побажати тільки здоров’я і віри в Бога. Адже це і є — любов, благополуччя і успіх.

П оздравляю з Різдвом Христовим! Нехай мир Божий перебуває в твоєму серці, а в душі запанує спокій і умиротворення. Ніколи не відступай від своїх цілей. Будь щасливий і успішний в справах!

П оздравляю з радісним і чудовим святом — Різдвом! Хочу побажати, щоб твоє серце переповнювалось щастям, друзі ніколи не зраджували, рідні та близькі не забували. Життя, була сповнена любові і спокою, успіхів і нових досягнень.

П оздравляю з наступаючим Різдвом! Бажаю любові, добра і щастя, міцного здоров’я та всіх благ. Нехай виправдаються всі надії і збудуться найзаповітніші мрії!

В цей святий свято, дозволь побажати тобі самого найкращого і прекрасного, що є на землі. Нехай все про що ти мрієш, чого бажаєш, неодмінно станеться. Хай у твоєму домі завжди буде радість і сміх. З Різдвом!

П оздравляю З Різдвом! І в цей святіший свято, я хочу побажати Вам душевної рівноваги, успіхів у справах, міцного здоров’я та всіх благ!

П усть сьогодні вся родина збереться за святковим столом. У різдвяний вечір ми особливо хочемо бачити поруч тих, хто доріг. Адже, що може бути прекрасніше цих хвилин проведених разом. Я вітаю Вас із Різдвом, і щиро бажаю жити у злагоді й любові зі своїми близькими, впевнено йти на зустріч своїм мріям, і бути по-справжньому щасливими!

Про т усього серця прийміть від мене привітання з самим світлим і добрим святом на землі. Нехай небесні ангели висвітлюють Вам шлях, оберігають від біди. Будьте щасливі і здорові!

У Різдво я хочу побажати тільки хорошого. Достатку, впевненості у завтрашньому дні, любові близьких, турботи друзів, уваги колег і всього самого найкращого!

Н аступило Різдво, особливий і велике свято. Нехай в цей день, всі Ваші бажання з’єднуватися в благодатної молитви до нашого Спасителя, який подарував нам надію і віру в майбутнє. Всього найкращого Вам. Зі святом!

П усть дух Різдва завжди живе у Ваших серцях. Нехай печаль, образи та незгоди забудуть до вас шляху. Будьте щасливі, здорові і коханими!

З Різдвом! Нехай всі Ваші думки і бажання будуть чистими як січневий сніг, і ясними, як це морозний ранок. Тепла та затишку Вашій оселі. Щастя і здоров’я Вам і Вашим близьким!

П римите мої вітання з цим світлим святом. Нехай цей рік буде щасливим. Дай Бог здоров’я, живіть без бід і негараздів!

П усть смуток піде з серця геть, а на душі спокійно і тепло. Даруйте добро і теплі слова, в велике свято Різдва!

Я вітаю тебе з цим чудовим святом. Хочу побажати море посмішок і добра, достатку і благополуччя, любові і процвітання. Не бійся мріяти і тільки вір в краще!

М и зустріли Новий рік. Настав час самого доброго свята. Дозволь від усього серця привітати тебе і побажати тільки хорошого. Проведи цей день зі своїми близькими, скажи, що любиш їх. Зі святом!

Я бажаю тобі в цей день опинитися в оточенні самих рідних та близьких тобі людей, і привід дійсно прекрасний – дата свята Різдва! Мої побажання будуть лагідними, але найвірнішими – нехай твоє життя йде дорогою добра і якомога менше нехай ти зустрінеш на ній сліз, а якщо сльози, то тільки від радості! Нехай Христос береже тебе і вдень і вночі!

В ім’я Отця і Сина і Святого Духа.

За сталою традицією в переддень нового року ми здійснюємо молебень, просячи у Господа благословення на рік прийдешній. Для людини в ці хвилини природно задуматися і про те, що було в минулому, — в той момент, коли перетинається невидима символічна межа, що відокремлює одне літо Божої доброти від іншого. І, згадуючи все, що сталося з нами, з нашою країною, з усією історичною Руссю, згадуючи, що сталося з родом людським, і усвідомлюючи, що в минулому році було багато доброго, але багато і важкого і навіть страшного, ми тим не менше повинні віддати подяку Господу. Ми живі, здорові, і навіть той, хто, може бути, сьогодні недостатньо здоровий, все одно повинен подякувати Господа, що з Його милості ми досягли межі 2013 року і простираемся на рік майбутній.

В минулому році ми святкували 1025-річчя Хрещення Русі. Це абсолютно особливий ювілей, який ми відсвяткували разом зі всією повнотою світового Православ’я у всіх братніх країнах, які існують на просторах історичної Русі. Святкування в Москві, Києві та Мінську, зібрала багато і багато тисяч людей, допомогло нам ще раз усвідомити нашу загальну причетність всієї тисячолітньої історії Церкви і нашої Вітчизни. Це святкування також допомогло нам побачити Божу руку, Який вів і веде наші народи, незважаючи на багато труднощів і багато перешкоди, — веде вперед, Йому одному відомому шляху.

Ми в минулому році також святкували 400-річчя з дня сходження на престол Михайла Федоровича Романова. Ми віддавали данину минулому, ми аналізували це минуле, поєднуючи його з сьогоденням і черпаючи з минулого і мудрість, і знання, і досвід, який був пов’язаний з багатьма славними діяннями, вчиненими за роки правління династії Романових.

Пам’ятник «Тисячоліття Росії» в Новгороді. Дуже вдалий ракурс: пам’ятник знято на тлі храму.

У минулому році відбувся Архієрейський Собор, який мав дуже велике значення в житті нашої Церкви. Він затвердив своїм авторитетом поява нових єпархій, створення митрополій, що сприяє — і ми вже зараз можемо про це сміливо говорити — зміцнення духовних основ життя нашого народу, розвитку багатьох церковних служінь, настільки необхідних для сучасного віруючого людини.

Архієреї за Патріаршим новорічним молебнем

З ласки Божої у минулому році я здійснив подорож в Китайську Народну Республіку. Це перший за всю історію Китаю візит глави Церкви та перша за всю історію Китаю зустріч глави Церкви з керівником цієї країни. Ми дуже сподіваємося, що ті добрі відносини, які сьогодні існують та розвиваються між Росією і Китаєм, будуть, в тому числі, сприяти розвитку життя Китайської Автономної Православної Церкви. Ми молимося про те, щоб знову в храмах Китаю відбувалися богослужіння китайськими священнослужителями і щоб зміцнювалася православна віра в житті великого народу, який є нашим сусідом і з яким нині підтримуються самі добрі відносини.

Було багато й інших подій, в тому числі важких подій. Потрібно згадати про лихо, яке спіткало Далекий Схід, про людей, які мужньо протистояли стихії, про ту допомогу, яку наш народ надав своїм братам і сестрам, скорботним від цього тяжкого природного катаклізму. Ця біда сколихнула серця дуже багатьох і направила людей на шлях вчинення добрих справ.

Ми не можемо не згадати і самі сумні події, пов’язані з кінцем року, що минає, — це терористичні акти в П’ятигорську і Волгограді. Злою людською волею зовсім безвинні люди позбулися життя. Ми розуміємо, що все це відбувається, щоб дезорієнтувати наш народ, налякати його, зробити його нездатним до солідарних дій. Ми розуміємо, що проти нашої країни, нашого народу в якомусь сенсі ведеться, без формального оголошення війни. Те, з якою силою і з якою енергією відбуваються сьогодні протиправні діяння, свідчить про те, що це не окремі, один з одним не пов’язані події, але існує якийсь план.

Наслідком терактів в Сталінграді стали більше 30 людських смертей.

Ми віримо, що цьому плану не судилося збутися. Якісь сили посягають на країну, на народ, який перебуває під Покровом Пресвятої Богородиці. Ми проходили в історії своєї і більш страшні випробування — і міжусобні лайки, і страшні війни; і прикладом героїзму нашого народу є те місто, в якому здійснено два останніх терористичних злодіяння.

Ми згадуємо все, що з нами сталося. Ми не можемо, звичайно, обійти мовчанням і недавні події на Україні. Віримо і сподіваємося, що все те, що відбувається сьогодні в цій братній країні, яка є частиною спадщини історичної Русі, не захитає нашої спільної духовної єдності, не стане викликом, руйнують єдність нашої Церкви. Ми віримо і сподіваємося, що братерські відносини росіян і українців будуть удосконалюватися, розвиватися, і плодом цих відносин буде процвітання життя і тієї, і іншої країни.

Перед нами невідоме майбутнє. Вчені намагаються прогнозувати розвиток подій, футурологи описують далеке майбутнє, але ніхто насправді не знає, яким воно буде, тому що Господь є господом історії, в Його руці цей історичний процес, співучасниками в якому є люди і кожен з нас. Ми знаємо точно, що життя там, де Бог. Знаємо точно, що смерть там, де немає Бога. І тому, для того щоб мати надію на майбутнє, ми повинні спиратися в першу чергу на Божественний закон, який вище всяких людських законів, підпорядковувати людські закони цього Божественного морального закону, у відповідності з ним жити, перетворювати свій розум і своє серце. От тоді у нас буде ясна, мирна і благополучна перспектива життя, бо де Бог, там кохання, там світ, там довготерпіння, там милосердя, там прояв самих добрих людських почуттів. Для того щоб ці почуття стали нашими почуттями, ми повинні схилити свої голови перед величчю Божою і в простоті серця прийняти Його волю і Його закон.

Патріарх Кирило: «Знаємо точно, що смерть там, де немає Бога. І тому, для того щоб мати надію на майбутнє,
ми повинні спиратися в першу чергу на Божественний закон».

Зараз ми здійснимо молебень. Звичайно, згадаймо подумки всіх тих і все те, що було нам дороге в минулому році. І давайте помолимось всі разом перед обличчям Божим у простоті серця про наступаючий рік благості Божої. Віримо, що Господь почує нашу молитву і приклонит милість Свою до Вітчизни нашого, до всієї історичної Русі, до народів нашим і до кожного з нас. Нехай Його милість проллється на всіх нас, зміцнюючи кожного в його ході по життєвому шляху. Амінь.

За сталою традицією напередодні Нового року в храмах Руської Православної Церкви звершується новорічний молебень. За церковним Статутом рік починається з 1 вересня за старим стилем, але позаяк весь народ, вся країна і весь світ саме з 1 січня вступають в новоліття, то і Церква підносить у цей час особливі молитви про рік прийдешній.

Владика Кирило каже, що моляться на Новий рік

Ми дякуємо Богові за всі ласки, які були явлені у минулому році. Були не тільки милості — були і покарання, тому що люблячий Бог, караючи людей, в тому числі і через ці покарання проявляє Свою турботу про людину. Як люблячі батьки інколи вимушені карати своїх дітей, щоб запобігти велику біду, так і Бог нерідко зупиняє нас від здійснення великих гріховних справ, проводячи через випробування. Це має відношення і до життя окремої людини, і життя країни, і до життя всього людського роду. Достатньо почитати Святе Письмо Старого Завіту, де так ясно говориться про промислі Божому — люблячого і наказующем.

Коли ми просуваємося своїм поглядом в майбутнє, то по-людськи неодмінно хочемо, щоб наступний рік був легшим, кращим, успішнішим, і це законне, природне прагнення людини до щастя і благополуччя. Сьогодні дуже багато людей ніяк не пов’язують це благополуччя з Богом. Їм здається, що вони і тільки вони є початком і кінцем всього, що їх стосується, що тільки від людини залежить, буде він щасливим або нещасним, здоровим або хворим, успішним чи неуспішним. Але неупереджений погляд на історію — не тільки на людську історію, але і на історію власного життя — кожного може переконати в тому, що це не так. Ми проходимо у своєму житті через події, через випробування, коли ніяких наших сил недостатньо для того, щоб подолати їх гідно, щоб уникнути біди, щоб знайти те, до чого душа наша прагне. І мислячі люди розуміють: те, що неможливо людині, можливо Богу (див. Лк. 18:27), бо Він Сам про це сказав. Тоді ми звертаємося до Господа і просимо Його, і як часто Бог чує нашу молитву! Знову-таки, людям з жорстоким серцем неможливо це довести. Але ж є реальний доказ сили людської молитви, коли самі моляться отримують відповідь від Бога і свідчать, що сила Божа була явлена на них, на їх близьких та рідних. Власне кажучи, на цьому відповіді Бога на нашу молитву і ґрунтується вся релігійна життя людини — не було б релігійної віри, якби не було відповіді. Не ходять до криниці за водою, де немає води. Не звертаються до людини, свідомо знаючи, що він не відповість, і не допоможе, — ніхто не витрачає на це свого часу і сил. Невже люди зверталися б до Бога, невже люди, багато з них, які присвячували своє життя Господу, якщо б не чули цієї відповіді?

Ось і сьогодні, напередодні Нового року, тут, у цьому храмі зібралися ті, хто вірить у силу Божу. По всіх храмах нашої землі і за її межами багато моляться сьогодні про те, щоб Господь прихилив милість Свою до всіх нас, соделав прийдешнє літо влітку Його благості. Давайте і ми з міцною вірою помолимося про наших рідних і близьких, про самих себе, про фізичне та духовне здоров’я, благополуччя. Помолимося про нашій країні, щоб по милості Господа збереглося єдність нашого народу, щоб, об’єднавши зусилля, люди могли подолати ті труднощі, через які країна проходить в даний час. Церква наша буде молитися і про всієї історичної Русі, тому що вона присутня у всіх країнах, її складових. Ми будемо молитися про те, щоб наступний рік був роком мирним для всіх народів Святої Русі, щоб Господь зберіг нашу Церкву в єдності і мирі, в духовній силі, яка тільки і здатна запліднити людське життя даром Духа Святого. І віримо, що Господь невимовної милості приклонит усім нам Свою любов і Свою благу промышление. Амінь.

Коди зображень, листівок та анімації для вставки в інтернет: вконтакте, однокласники, мій світ mail ru та ін.

HTML-код листівки, картинки, посилання з картинкою для блогів, сайтів, форумів, щоденників, гостьових і тд.

BB код листівки, картинки, посилання з картинкою (Для форумів без підтримки HTML коду)

Ви можете відправити листівку з розділу «Із Покровом Пресвятої Богородиці» на email по електронній пошті безкоштовно. Додайте текст і відправте.

Comments are closed.