Привітання малюка з хрестинами

2

День сьогодні незвичайний

Блищить нехай хрестик жарко, дзвенять дзвони!
Ах скільки в дні прекрасному, надії і добра! Нехай твій ангел береже тебе від усіх негод!
Від смутку житейських, нехай він тебе врятує!
Любов і віру світлу, завжди в душі храни! Щоб ангели небесні, завжди могли допомогти.

Наша дівчинка красива,
Наше Сонечко щасливе,
Ти з перших днів люблять всі!
Тобі холодний вітерець співав колискові,
Тобі світив у вікно опівнічний місяць,
Сніжинки для тебе кружляли весело…
Ти народилася і хрещена зимою білою,
Будь світлою, стійкою і живи у злагоді з вірою!

Ось і у Вас синочок народився!
Яке щастя в дім прийшло!
Нехай малюк росте на радість,
І нехай мине його зло,
Яке щастя бути мамою!
Його любити, вогнище зберігати,
Вже Ви його похрестили,
Нас кумами нагородили,
Нехай буде син богатирем,
А ми його в зяті візьмемо!

Я так хочу вам побажати
В особливий день

вітаємо малюка з найпотаємнішим і таємним обрядом

Споконвіку звісток не злічити,
Але відомо, що від століття
Краще вести ні, ніж звістка
Про рожденьи людини.
Чоловік заплакав, щоб сміятися,
Людина живе свій перший годину,
Людина народилася, щоб піднятися,
Жити закохуватися, радістю лучась.

Дитини милого водохреща
Вітає мій запізнілий вірш.
Так буде з ним благословення
Всіх ангелів небесних і земних!
Так буде він батька гідний,
Як мати його, прекрасний і любимо;
Так буде дух його спокійний
І в правді твердий, як божий херувим!

Вітаємо з хрещенням онучки!
Ангел-Хоронитель хай поруч іде!
З цього дня нехай проноситься повз
Те, що нам горе і сльози несе!
Нехай оточує лише радість та щастя!
Миру в душі, і посмішок в очах!

Є в народі особливий обряд —
Хрестинами його звуть!
Він береже від бід і злоби,
Багато тривоги відійдуть…
Нехай ваша маленька внучка,
Живе в достатку, як княжна.

Що подарувати внучці на хрестини від бабусі?

Лик Святого Покровителя. У цей день, можливо, піднести лик Святого Покровителя, його ще називають мірної іконою. Подарована саме на водохреще, вона набуває силу оберега, буде захищати дитину протягом всього її життя.

Ікона Богородиці. Канонічне зображення Богородиці також є неоціненним подарунком. Не можна забувати і про ангела-хоронителя. Все це сьогодні можна знайти в церковних крамницях. Існує ряд подарунків, обов’язково преподносящихся в цей день новонародженому християнину.

предмети одягу;
ковдрочка;
подушечку, її, можливо, вишити своїми руками;
постільна білизна;
книжки;
іграшки;
ходунки;
нарешті, просто гроші.

Старше покоління допомагає молодим батькам, ще не придбали досвіду, організувати хрестини, ділиться порадами, що робити в тій чи іншій ситуації, розуміючи, що ця подія вважається введенням малюка в християнство.

Подарунок внучці на хрестини вважається дуже відповідальним кроком для будь-бабусі, вони люблять онуків більше, ніж власних дітей, отже, вибір подарунка завжди складний.

Привітання з хрещенням дитини у прозі

Показати всі теги
Це оригінальні поздоровлення на всі випадки життя. Без привітань не обходиться жодне свято. У нас знайдуться потрібні рядки для коханих, рідних, близьких, друзів, ділових партнерів і колег.

Добрі і теплі слова подарують вашим знайомим, рідним і близьким хвилини радості і щастя. Ви також можете оригінально привітати, вибравши вподобаний голосове привітання або голосову листівку.

Сьогодні, для вашого малюка, самий знаменний і хвилюючий день. Він ще не розуміє, але відчуває захист, не лише тата й мами, а й захист, надану йому з небес.

Тепер у нього є свій
Ангел
Зберігач, який буде оберігати його, у найважчі, нелегкі години його життя. Який буде давати йому сил рухатися вперед, і ні за яких обставин, не здаватися.

Сьогодні для вас і для вашого малюка, великий день. День, коли він, придбав собі, хрещених матір і батька. І тепер їх обов’язком, захищати та оберігати дитину.

Привітання з хрестинами у прозі

Хрещена Мама нехай вчить, Хресний теж дасть пораду, Віри християнської промінець Нехай завжди ллє добрий світ! Привітання в день хрещення дитини від хрещених батьків читайте на relax. Розвиваючи цю думку, можна сказати, що з народженням кожної дитини зростає любов у людях до своїх побратимів. Нехай буде дарована тобі щаслива довге життя в колі рідних тобі людей. Ми вип’ємо за неї до дна. Нехай ваша донька розумницею росте, Нехай життя дарує удачу їй і щастя, Нехай в будь-якому їй справі пощастить, І не дізнається горе і негода. Бажаємо вам ще дітей, Щоб не була безсонною нічка, Щоб донька радувала вас, Тямущою, доброї підростала, Щоб кожен день і кожну годину Хорошим чимось дивувала. Ніколи не черствей душею, не забувай близьких і не кидай друзів. Нехай батьків прославить Своїми силами вона, Хочемо з хрестинами привітати! Нехай Бог подарує свою милість і благодать, а життя наповниться неземною радістю, райським щастям і чистотою небесної. Все, що було і що буде, Ми з тобою розділимо!

Дзвоновий дзвін музикою вічного щастя кличе Вас у церкву, щоб розділити радість хрещення Сина Божого, нехай же ця чиста радість назавжди оселиться у Вашому серці. Автор: катерина лимар, щасливий і урочистий день хрестин прийміть мої щирі вітання. Святою водичкою окроплений, Обласканий Богом — охрещений! Він обов’язково приведе тебе до кращого. Щастя і удача чекає. Вип’ємо за дівчинку, щоб її життя Було наповнене світлом радості! І я тебе вітаю.

З хрестинами для дівчинки.

Привітання з хрестинами онука у прозі

Затишку вам у будинку бажаємо, Щоб доньку гідно ростили, Щоб виросла ваша малятко І виправдала ваші мрії, Щоб життя нелегку книжку Легко і спокійно читала! Вам, батьки, бажаю, Щоб малюк ріс здоровим, З днем хрестин я вітаю, Хай береже дитя Христос! Я вітаю вас з прекрасним і важливим святом, з хрестинами, з першим святом вашого чудового дитини. Нехай буде з неї дружина і мати, Мені, право, доставляє насолоду Від усієї душі хочу я побажати За вашу дочку, за день її хрещення! Нехай буде дарована тобі щаслива довге життя в колі рідних тобі людей. Щоб Ви пишалися всі їм по праву, І щоб був громадянином він чесним. Ми впевнені вибір сей вірний, І блаженство близько нескінченно.

З хрестинами хлопчика Моє привітання дуже короткий, але не менш важливе, ніж інші привітання. Що дарують на хрестини — дівчинку, хлопчика. Хрестини, хрестини — Приємно всім нам у ньому. Будь здоровим,красивим,веселим, Будь щасливим,сміливим,простим, з чистим серцем і щирим словом, адже Ти Ангелом Божим зберігаємо!

З хрестинами чарівної дівчинки Привітати всю родину поспішаємо. Буде Ангел його зберігати, Від бід и і зла захищати. Автор: тетяна бєляєва, дорогі новоспечені кум і кума, мама і тато нашого хрещеника. Сьогодні ваш малюк прийняв своє друге, духовне народження. Вітаємо ми всім серцем Вас з хрещенням дитини! По духу всі ви близькі серця.

Тост на хрестини

Один розумний чоловік сказав: Вся принадність дітей для нас дорослих пов’язана з надією, що вони будуть краще нас. Побажаємо ж нашим молодим батькам, щоб їх дитина виросла здоровою і був краще їх. Я думаю, батьки від цього будуть тільки щасливі. Вип’ємо ж за принадність дітей в нашому житті!

Тост на хрестини дівчинки

Дочка — прекрасний ваш квітка,
Теплий, ніжний вітерець.
Що приніс вам бог щастя,
Все в його любові і влади.
Нехай росте «квітка» красивим,
Добрим, розумним, ніжним, милим.
Вип’ємо за дівчинку, щоб її життя було наповнене світлом радості!

Тост на хрестини хлопчика

Син — послання богів,
Нехай же буде він здоровий,
Нехай росте розумним, сильним,
Навчається для добрих справ,
Для батьків опора,
Так господь нам наказав!

Тост на хрестини у прозі

В будинку хвилювання і радість. В колисці, сопучи, спить маленький чоловічок. Батьки розчулюються, дивлячись на нього, і дякують Богові за первістка. Нехай маленький чоловічок росте здоровим, набирається сил і приносить своїм батькам тільки радість. А якщо хвилювання— то тільки приємні. Піднімемо келихи, шановні гості, та вип’єм за первістка і за його прекрасних батьків!

Короткий тост на хрестини

Сьогодні благословенний і освячений день, коли людина прийняла своє друге народження — духовне. Так нехай же з цього моменту життя буде легше і щасливіше, адже Ангел-охоронець завжди буде за плечем. Духовності, гармонії, душевного спокою — все, що потрібно для щастя!

Гарний тост на хрестини

Коли народжується дівчинка, у світі стає більше любові і світла. Ось і сьогодні видався чудовий, сонячний день. Це означає, що світ вітає новонароджену і радіє їй яскравим сонячним промінчиком, крадущимся до колиски. Вип’ємо за новонароджену! Нехай доля завжди прихильна до неї!

Тост на хрестини від хресного

Малюк -найбагатше істота. У нього все попереду, все щастя, всі випробування, всі удачі, які випадають на долю людини. Вип’ємо за це багатство, за щасливих батьків і за здоров’я малюка. Висловимо надію, що він виросте достойною людиною і громадянином, і побажаємо йому щасливого та довгого життя!

Тост на хрестини від хрещеної

Від усієї душі поздравля. батьків та дитини з таїнством хрещення! Сьогодні ваш малюк знайшов не тільки хрещеного і хресну, які будуть з ним поруч у будь-яку хвилину, але й заступництво і допомогу Бога. Нехай віра допоможе йому вирости добрим, чесним і люблячою людиною!

Тост на хрестини від хрещеної мами

Вітаю тебе зі світлим святом -хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Прикольний тост на хрестини

У дитини поки немає віри, не прокинулися розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина був відторгнутий від божественної благодаті.
У момент Хрещення Святий Дух освячує все істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини.
Я пропоную тост за хрещених, на яких лежить велика відповідальність за духовний ріст їх хрещеника (Хрещениці)!

div .uk-panel’ data-uk-grid-margin

Хрещення Господнє — поздоровлення в прозі

Сьогодні найбільший, божественний свято –Хрещення Господнє! Щиро хочу побажати тобі лише найкращого, радості, безлічі щасливих моментів, везіння, відмінного настрою! В цей день молися Богу і проси у нього здоров’я для себе і своїх близьких, і нехай твоя віра міцнішає з кожним днем!

Привітання з Хрещенням Господнім у прозі

Сьогодні – Хрещення Господнє, і я вітаю дорогу подругу зі святом! Бажаю тобі надійного чоловіка поруч, який підтримає, допоможе і надихне! Нехай тебе ніколи не підводять ті, кого ти наблизила до себе, нехай удача та доброта завжди будуть невід’ємними якостями свого характеру! Люби і будь улюбленою!

Привітання з Хрещенням у прозі

Вітаю вас зі святом Хрещення Господнього, і, хоча це і святий свято, бажаю вам цілком матеріальних речей. Адже ми всього лише люди і не претендуємо на звання святих… Так от, нехай у вас буде чимало грошей, шикарна машина і вілла на березі моря. Повірте, при такому розкладі знайдеться і любов, а грошей на здоров’я теж вистачить!

Привітання з Хрещенням Господнім в прозі своїми словами

Нехай у вечір Хрещення Христового ваша сім’я стане ще більш міцною і дружньою, а будинок виявиться саме тим місцем, куди захочеться знову повертатися, щоб отримувати необхідне тепло і турботу! Бажаю взаєморозуміння і любові оточуючих, які дозволять по-справжньому радіти життю!

Господнє Богоявлення — поздоровлення в прозі

Сьогодні – Хрещення Господнє, і нехай у цей день кожен, хто вірить, кожен, хто бажає щастя своєму ближньому отримає боже благословення, і йому завжди буде супроводжувати справжня удача. Нехай кожен день буде наповнений радістю і добром, а робити добрі вчинки стане твоїм життєвим кредо!

Привітати з Хрещенням Господнім у прозі

Хрещення — душевне свято, в ньому немає місця для сумних спогадів і печалі. Сьогодні чарівні властивості води допоможуть позбутися від важкого тягаря гріхів і світ відкриється в новому світі — яскраве і радісне, повне надій і можливостей. Бажаю завжди знаходити час для добрих справ, і ти обов’язково будеш винагороджений відмінним настроєм!

Привітати з Хрещенням Господнім своїми словами

У свято Хрещення Господнього я від душі хочу побажати вам цінувати не тільки перемоги, але й поразки, адже саме завдяки промахам ми зростаємо; радіти не тільки здоров’я, але і хвороб, адже саме вони допомагають нам розвивати силу духу і ставати сильнішими! Нехай Господь Бог завжди допомагає долати будь-які труднощі!

Красиві і щиросердечні вітання з Хрещенням Господнім у прозі

Це свято свят і урочистий для всіх, хто любить життя і вірить у себе і близьких. Це свято душі, яка стає чистіше і світліше! Свято Хрещення чекають мільйони людей по всьому світу з надією на краще.
Я вітаю Вас з Хрещенням, і нехай Господь захистить Вас від будь-яких негараздів і хвороб і додасть сили для здійснення Ваших планів і мрій! Всього Вам доброго!

Comments are closed.